Szállás Badacsony központjában

Levendula Apartmanház

Házirend

HÁZIREND


Az apartmanokat az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, a távozás napján pedig 10 óráig kell elhagyni. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján rugalmasan intézhetők.
Érkezési, elutazási időpontban a szálláshely tulajdonosa, képviselője rendelkezésükre áll. Kérjük előre jelezzék eziránti igényüket.
Az apartman végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó részére. Ennek időpontjáról előre tájékoztasssa a szállásadót!
A szállásdíj 50%-át előre kell elutalni a foglalást követő 3 napon belül foglalóként. A foglaló kötbérként működik.
A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
Az apartmanokat csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. Csecsemő részére hordozható kiságyat, etetőszéket, babafürdetőkádat előzetes kérésre tudunk biztosítani.
Háziállatot sajnos nem áll módunkban fogadni.
A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törölközőt, kéztörlőt valamint a végső takarítást.
Kérjük, ügyeljenek a rendre és tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.
Az apartmanban dohányozni tilos! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet!
Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell. Bármilyen eszköz meghibásodása esetén igyekezünk a hibát minél korábban kijavítani, de visszatérítést nem áll módunkban nyújtani.
A vendég a szálláshely udvari parkolóját díjmentesen használhatja. A gépkocsiban/járművekben hagyott értékekért, esetlegesen a gépkocsikon/járművekben keletkezett károkért a szállásadó felelősséget nem vállal.
Vendégeink számára biztosítunk grillezési és tűzrakási lehetőséget, bográcsot és állványt udvarunkon. Kérjük ezen eszközöket tisztán, eredeti állapotuk szerint visszaadni. Sajnos tüzifát, faszenet és tűzgyujtáshoz szükséges eszközöket nem tudunk kínálni, ezeket a közeli üzletekben be tudják szerezni. A tüzet ne hagyják őrizetlenül és oda nem illő tárgyakat ne dobjanak a tűzre. (pl.: üvegek, alumínium sörös doboz...)
A környéken más nyaralók, családok kisgyermekekkel is tartózkodnak ezért kérjük Önöket, tartsák tiszteletben ezt és kérjük ne zajongjanak. Odafigyelünk vendégeink nyugalmára, ezért amennyiben nem alkalmazkodnak ezen kéréshez, visszatérítés nélkül el kell hagyniuk az ingatlant.
Fontosnak tartjuk környezetünk megóvását, ezért kérjük az üres PET palackokat összetaposva az udvaron elhelyezett gyüjtőbe elhelyezni.
Az udvaron kerti medence felállítása nem engedélyezett.
A tulajdonosnak jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, ha megbontja a békét. A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók.
Továbbiak:
Vendégeink kérésére vasalóállványt vasalót tudunk biztosítani.
Vendégeink kérésére mosási szolgáltatást tudunk biztosítani térítési díj ellenében.
Az apartmanokat hetente egyszer díjmentesen, ágynemű és törölköző cserével takarítjuk
Kérésre különdíj ellenében napi takarítás kérhető.
Vendégeink kérésére varrókészletet tudunk biztosítani.
Vendégeink kérésére cipőtisztító eszközöket biztosítunk.
Vendégeink kérésére esernyőt biztosítunk.
Vendégeink kérésére transzfer szolgáltatást biztosítunk, ez ügyben a Badacsony Taxi szolgáltatását vehetik igénybe: 06205444234 a számuk.

A szálláshely tulajdonosa 24 órás ügyeleti szolgáltatásban rendelkezésükre áll, hívhatják telefonon: 06302480529.

Kellemespihenést, kikapcsolódást kívánunk: Bödecs Jánosné