Szállás Badacsony központjában

Levendula Apartmanház

Házirend

A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész foglalási időszakra vonatkozó szállásdíj megfizettetését vonja maga után, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására.
 

Legfontosabb tudnivalók:

 1. Az apartmanokat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, a távozás napján pedig 10 óráig kell elhagyni. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján rugalmasan intézhetők.

 2. Az apartman végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó részére. Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!

 3. A szállásdíj 30%-át előre kell elutalni a foglalást követő 3 napon belül. A hátralék befizetése érkezéskor történik.

 4. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

 5. Az apartmanokat csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. Csecsemő részére hordozható kiságyat előzetes bejelentésre tudunk biztosítani. 

 6. Háziállatot sajnos nem áll módunkban fogadni.
   
 7. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

 8. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

 9. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget. 

 10. Az apartmanhoz fürdőszoba, WC használata, valamint egyszerűbb ételek, italok elkészítéséhez konyha és konyhai berendezések, eszközök használata tartozik. 

 11. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, valamint a végső takarítást.

 12. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet. 

 13. Az apartmanban dohányozni tilos! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet! 

 14. Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell. Bármilyen eszköz meghibásodása esetén igyekezünk a hibát minél korábbal kijavítani, de visszatérítést nem áll módunkban nyújtani.

 15. A vendég a szálláshely udvari parkolóját díjmentesen használhatja. A földszinti apartmanokhoz 1, az emeleti apartmanhoz 2 autó díjmentes parkolását tudjuk biztosítani. A gépkocsikban/járművekben hagyott értékekért, esetlegesen a gépkocsikon/járművekben keletkezett károkért a szállásadó felelősséget nem vállal. 

 16. Vendégeink számára biztosítunk grillezési és tűzrakási lehetőséget, bográcsot és állványt udvarunkon. Kérjük ezen eszközöket tisztán, eredeti állapotuk szerint visszaadni. Sajnos,  tüzifát, faszenet és tűzgyújtáshoz szükséges eszközöket nem tudunk kínálni ezeket a közeli üzletekben be tudják szerezni.
  A tüzet ne hagyják őrizetlenül és oda nem illő tárgykat ne dobjanak a tűzre. (pl.: üvegek, alumínium sörös doboz...)

 17. A környéken más nyaralók,  családok kisgyermekekkel is tartózkodnak ezért kérjük Önöket, tartsák tiszteletben ezt és 22:00 után kérjük ne zajongjanak. 
  Odafigyleünk vendégeink nyugalmára, ezért amennyiben nem alkalmazkodnak ezen kéréshez, visszatérítés nelkül el kell hagyniuk az ingatlant.

 18. Fontosnak tartjuk környezetünk megóvását, ezért kérjük a üres pet palackokat összetaposva az udvaron elhelyezett gyűjtőbe elhelyezni.
   
 19. Az udvaron kerti medence felállítása nem engedélyezett!

 20. A tulajdonosnak jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, ha megbontja a békét. A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók.